Servicii

Ce vă putem oferi?

Evaluare

Autoritățile contractante pot să apeleze cu încredere la experții noștri dacă doresc servicii transparente și oneste de evaluare a ofertelor. Prețul cel mai mic nu este tot timpul alegerea corectă, de aceea documentațiile tehnice trebuie analizate cu atenție și profesionalism. 

Monitorizare

Vă putem pune la dspoziție serviciile noastre de monitorizarea a anunțurilor de achiziții publice. Aceste servicii vă salvează timp și bani. Ne asigurăm că recomandările noastre se potrivesc cel mai bine cu profilul afacerii dvs.

Ofertare

Echipa noastră de specialiști are peste 15 ani de vechime în domeniul achizițiilor publice.  Împreună cu colaboratorii nostri oferim soluții pentru susținerea tehnică necesară participării la procedurile de achiziții publice

Consultanță în implementare

Inginerii nostri vă pot oferi servicii de management pentru implementarea și finalizarea în bune condiții a proiectelor dvs.  Peste 20 de ani de experiență în proiectare si execuție în domeniul construcțiilor

Colaboratori

Vă gândiți la un proiect anume?

Noi vă putem ajuta proiectele să prindă viață. Haideți să discutăm despre ce putem construi împreună

Haide să construim împreună afacerea pe care vi-o doriți!​

Vă sprijim și facem tot posibilul pentru a contribui la creșterea afacerii dumneavoastră. Așadar dacă sunteți în căutarea unui partener care vă poate sfătui din punct de vedere tehnic, noi suntem chiar aici!