Servicii

Ce vă putem oferi?

Evaluare

Autoritățile contractante pot să apeleze cu încredere la experții noștri dacă doresc servicii transparente și oneste de evaluare a ofertelor.

Prețul cel mai mic nu este tot timpul alegerea corectă, de aceea documentațiile tehnice trebuie analizate cu atenție și profesionalism.

Monitorizare

Vă punem la dispoziție serviciile noastre de monitorizarea a anunțurilor de achiziții publice. Aceste servicii vă salvează timp și bani.

Ne asigurăm că recomandările noastre se potrivesc cel mai bine cu profilul afacerii dumneavoastră.

Ofertare

Echipa noastră de specialiști are peste 15 ani de experiență în domeniul achizițiilor publice.

Împreună cu colaboratorii noștri, oferim soluții pentru susținerea tehnică necesară participării la procedurile de achiziții publice

Consultanță în implementare

Inginerii noștri vă pot oferi servicii de management pentru implementarea și finalizarea în bune condiții a proiectelor dumneavoastră.

Avem peste 20 de ani de experiență în proiectare și execuție în domeniul construcțiilor

Colaboratori

Vă gândiți la un proiect anume?

Noi vă putem ajuta proiectele să prindă viață. Haideți să discutăm despre ce putem construi împreună!

Construim împreună afacerea pe care v-o doriți!​

Vă sprijim și facem tot ce ține de noi pentru a contribui la creșterea afacerii dumneavoastră. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui partener care vă poate sfătui din punct de vedere tehnic, noi suntem chiar aici!

Folosim cookies pentru a personaliza continuțul site-ului si pentru a analiza traficul. Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor așa cum este descris în termeni si conditii. View more
Accept